گیلان -معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه علیرغم شیوع همه‌ساله تاکنون بیمار مبتلا به فاسیولا در گیلان نداشتیم، گفت: مردم باید مراقبت‌های بهداشتی در استفاده از آب‌ها و همچنین سبزی‌های محلی خام را جدی بگیرند.

بیمار مبتلا به فاسیولا در گیلان نداشتیم

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی گیلان ،دکتر آبتین حیدر زاده با اشاره به‌احتمال شیوع بیماری فاسیولا در گیلان، اظهار کرد: این بیماری معمولاً هرساله در گیلان با توجه به مصرف برخی از سبزی‌های خام محلی و روان آب‌های آلوده شایع می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون مورد مشکوک مبتلا به بیماری فاسیولا در سال ۱۴۰۰ در گیلان نداشته‌ایم، افزود: مردم باید مراقبت‌های بهداشتی در استفاده از آب‌ها و همچنین سبزی‌های را جدی بگیرند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اذعان به اینکه بیماری فاسیولا عمدتاً از طریق سبزی آلوده به انگل فاسیولا وارد بدن انسان می‌شود، گفت: برای درمان این بیماری نیازی به بستری وجود ندارد و بیماران با مراجعه به‌موقع و مصرف دارو درمان می‌شوند. ولی برای جلوگیری از عوارض دردناک ابتلا لازم است از مصرف سبزی خام محلی خودداری کنند.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی در مصرف سبزی‌های محلی و معطر نظیر چوچاق و درار، افزود: برای پیشگیری از فاسیولا باید سبزی‌های محلی را یا به‌صورت خشک، جوشانده و یا ضدعفونی شده در سرکه سفید مصرف کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.